microSD-korttien nopeus mullistuu – Express siirtää lähes gigatavun sekunnissa

microSD-korttien nopeus mullistuu – Express siirtää lähes gigatavun sekunnissa
SD Association on esitellyt uuden microSD Express -muistikorttiformaatin, joka mahdollistaa huippunopean tiedonsiirron laitteen ja muistikortin välillä. Parhaimmillaan tiedonsiirtonopeus voi yltää 985 megatavuun sekunnissa.

MicroSD Expressin taustalla hyödynnetään tietokoneissa jo laajalti levinneitä tiedonsiirtoteknologioita, kuten NVMe 1.3:a ja PCIe 3.1:tä. Uuden formaatin kehityksessä on otettu huomioon myös vanhat laitteet, joten kortteja voidaan käyttää laitteessa kuin laitteessa, mutta huippunopeuksiin ei kuitenkaan päästä kuin Expressiä erikseen tukevilla laitteilla.Micron ja SanDisk esittelivät juuri yhden teratavun kortit, mutta niissä tiedonsiirtonopeudet eivät ole kuitenkaan lähellekään Expressin suomia nopeuksia.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 25. helmikuuta, 2019 19:00
Tägit
muistikortti microSD Express microSDXC microSDHC
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud