HoloLens 2 paljastetaan tänään – Kuvat vuotivat jo

HoloLens 2 paljastetaan tänään – Kuvat vuotivat jo
Microsoft esittelee tänään Barcelonassa toisen sukupolven HoloLens-lasit, jotka ovat tekniikaltaan varmasti parantuneet huomattavasti, mutta ulkonäössä on paljon samaa edelliseen sukupolveen verrattuna. Microsoftin julkistustilaisuus pidetään tänään kello 19.00 Suomen aikaa.

HoloLens 2:n kuvat vuoti monista muistakin Microsoft-vuodoista tunnettu Twitter-käyttäjä WalkingCat. Kuvat ovat selvästi peräisin Microsoftin promootiovideosta, joka kenties saadaan nähdä vielä tänään koko laajuudessaan. Kuvien perusteella Microsoft on panostanut lasien käyttömukavuuteen ja säädettävyyteen, mutta niiden lisäksi HoloLens-laseihin on ilmeisesti lisätty uusia toimintoja eleohjaukseen.Microsoftin julkistustilaisuutta voi seurata tänään täältä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. helmikuuta, 2019 10:33
Tägit
Windows Microsoft HoloLens 2 Microsoft HoloLens Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud