NYT: WhatsAppia, Instagramia ja Messengeriä integroidaan

NYT: WhatsAppia, Instagramia ja Messengeriä integroidaan
Facebook omistaa parin maailman suosituimman sosiaalisen median lisäksi kaks maailman suosituinta viestipalvelua. Tiedot kertovat, että Facebook-pomo Zuckerberg on suunnittelemassa kaikkien palveluiden taustatoimintojen integroimista.

Asiasta kertoo New York Times, jonka tietojen mukaan Mark Zuckerberg haluaa integroida Instagramin, Messengerin sekä WhatsAppin taustatoiminnot. Tämä tarkoittaisi, että kaikkien kolmen palvelun taustainfra olisi yhtenäinen.Tämä ei kuitenkaan tarkoita yhtä yhteistä sovellusta, mutta viestintäjärjestelmä taustalla olisi sama. Zuckerberg on halunnut, että kaikki palvelut tukevat jatkossa täyttä end-to-end-salausta, joka löytyy nykyisellään vain WhatsAppista.

Facebookin ekosysteemin monipuolisempi integroiminen saattaa kuitenkin tarkoittaa myös, että WhatsApp-käyttäjiltä pyydetään jatkossa esimerkiksi nimi ja sähköpostiosoite. Tällä hetkellä WhatsApp-käyttäjiltä vaaditaan vain puhelinnumero.

Projektia ei saata vielä hetkeen päätökseen. Tietojen mukaan tavoitteena on loppuvuoden tai alkuvuoden 2020 julkaisu.

Kirjoittaja: Matti Vähäkainu @ 25. tammikuuta, 2019 20:45
Tägit
WhatsApp Facebook Messenger Facebook Instagram
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud