AfterDawn logo

Netflixiltä ja huippuohjaajilta animaatiosarja aikuisille: Love, Death, and Robots

AfterDawn AfterDawn

Netflix on paljastanut tietoja tulevasta animaatiosarjasta, joka tarjoaa lyhyitä episodeja aikuiseen makuun.

Sarjan luojat ovat mm. Fight Clubin, Panic Roomin ja Social Networkin ohjannut David Fincher sekä viimeisimpänä Deadpoolin ohjauksella kuuluisuuteen noussut Tim Miller.

Sarjan nimi on Love, Death, and Robots, joka kertonee animaatiosarjan teemasta. Sarja sisältää aikuisille tarkoitettuja lyhyitä animaatioepisodeja, joista löytyy hämähäkkialieneita, ihmissusia ja tietysti robotteja.

Antologiatyylisen sarjan episodit ovat 5 - 15 minuutin mittaisia ja niitä tulee kaikkiaan 18 kappaletta. Animaatiotyyli vaihtelee perinteisemmästä 2D-animaatiosta realistisempaan CG-animaatioon.

Netflix ei ole vielä paljastanut milloin sarja saapuu palveluun.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT