Windows 10:n ikonit uudistuvat myös – Office oli vasta alkua

Windows 10:n ikonit uudistuvat myös – Office oli vasta alkua
Office-sovelluspaketin ikoniuudistus on vain alkua, kertoo ohjelmistotuotteen muotoilusta vastaava johtaja Jon Friedman. Tarkoituksena on seuraavaksi levittää sama tyylikieli muihinkin Microsoftin tuotteisiin.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että esimerkiksi Windows 10:n ikonit päivittyvät uuteen aikaan jollakin aikavälillä – ehkä jo ensi vuonna. Uudenlaisia ikoneita näkyi jo Office-ikonien esittelyyn tarkoitetuissa kuvissa, mutta tässä vaiheessa ne ovat vain konseptitasolla joten niitä ei kannata tuijotella liian paljoa. Ne voivat kuitenkin paljastaa hieman millaisia ajatuksia Microsoftin suunnittelijoiden päässä pyörii.Ikonien uudistamisella Microsoft yrittää tiivistää ohjelmistotuotteitaan toisiinsa, jotta ne vaikuttaisivat olevan osa yhtä isoa kokonaisuutta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 3. joulukuuta, 2018 10:18
Tägit
Windows 10 Office for Windows 10 Microsoft Office 2019 Microsoft Office
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud