AfterDawn logo

Sonylta uusi PlayStation VR -bundle-paketti huippupelillä

Matti Robinson Matti Robinson

Sony on julkaissut sopivasti joulumarkkinoille uuden bundle-paketin PlayStation VR:stä. PlayStation 4 -konsolin virtuaalitodellisuuslaite tarjoaa edullisen pääsyn VR-maailmaan, ja nyt siitä on tarjolla melkoisen mielenkiintoinen pakettiratkaisu.

Paketti pitää sisällään tietysti itse PS VR -laitteiston, PlayStation-kameran, kaksi Move-ohjainta, pelidemoja sisältävän levyn sekä kaksi uutta PS VR -peliä.

Pelit ovatkin tässä tapauksessa erityisen mielenkiintoisia. Ensimmäinen niistä on alunperin 2012 julkaistun klassikon Borderlands 2:n VR-versio, jossa pääsee kokemaan värikkään ja sarjakuvamaisen roolipelimaailman uudella tavalla.

Tätäkin parempana pelinä voidaan kuitenkin pitää toista pakettiin sisältyvää peliä, joka kantaa nimeä Beat Saber. Kyseessä on yksi tykätyimmistä VR-peleistä riippumatta alustasta, ja se yhdistelee Guitar Heroa ja Fruit Ninjaa erinomaisella tavalla.

Valitettavasti tässä vaiheessa ei ole tietoa Suomen julkaisuaikataulusta tai hinnoista. Yhdysvalloissa paketti saapuu myyntiin 14. joulukuuta 349 dollarin hintaan.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT