Disneyn Leijonakuningas -elokuvasta tehdään uusi versio - traileri julkaistiin, katso

Disneyn Leijonakuningas -elokuvasta tehdään uusi versio - traileri julkaistiin, katso
Disney aikoo julkaista yhdestä rakastetuimmista elokuvistaan uusintaversion vuonna 2019, kun Leijonakuninkaasta tehdään nykytekniikalla uusi versio.

Elokuva vie animaation ja hahmot selkeästi realistisempaan suuntaan verrattuna alkuperäiseen, vuonna 1994 julkaistuun esikuvaansa verrattuna. Disney käyttää elokuvassa samaa tekniikkaa kuin vuonna 2016 julkaistussa Viidakkokirja -elokuvan uusintaversiossa. Viidakkokirja pokkasi useita palkintoja ja oli sekä lipputuloissa että arvosteluissa mitattuna menestys.Leijonakuningas saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 19. heinäkuuta, 2019 ja Suomessa jo kahta päivää aiemmin, 17.7.2019.

Disney on julkaissut nyt tulevasta elokuvasta ensimmäisen trailerin, joka löytyy alta:Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 23. marraskuuta, 2018 18:08

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Tägit
Nopeat elokuva elokuvat Disney
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud