Xbox One saa hiiri- ja näppäimistötuen – Nämä pelit saavat tuen

Xbox One saa hiiri- ja näppäimistötuen – Nämä pelit saavat tuen
Microsoft aikoo julkaista Xbox Onelle päivityksen marraskuun 14. päivänä, mikä pitää sisällään yhden kauan kaivatun ominaisuuden: monet pelit saavat tuen näppäimistöille ja hiirille. Tuen ansiosta konsolipelaamisen ja PC-pelaamisen ero hallintalaitteiden osalta kapenee oleellisesti.

Näppäimistö- ja hiirituki on peliriippuvainen, joten läheskään kaikki pelit eivät ole saamassa tukea. Tuettujen pelien listassa on vain tusinan verran nimikkeitä, muun muassa Fortnite ja Warframe. Xbox Oneen voi kytkeä käytännössä minkä tahansa näppäimistön ja hiiren, joten laitteisto tuki on laaja.Seuraavat pelit ovat saamassa marraskuun aikana tai myöhemmin tuen näppäimistölle ja hiirelle.

 • Bomber Crew
 • Children of Morta
 • DayZ
 • Deep Rock Galactic
 • Fortnite
 • Minion Master
 • Moonlighter
 • Strange Brigade
 • Vermintide 2
 • Vigor
 • Warface
 • Warframe
 • Wargroove
 • War Thunder
 • X-Morph Defense


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 12. marraskuuta, 2018 8:46
Tägit
näppäimistö pelihiiri hiiri Xbox One X Xbox One S Xbox One
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud