PUBG:n saa Xbox Onelle nyt ilmaiseksi!

PUBG:n saa Xbox Onelle nyt ilmaiseksi!
Xbox Onen omistajilla on syytä riemuun, sillä Player Unknown's Battlegrounds -peli (PUBG) on muuttunut Microsoftin pelikaupassa ilmaiseksi. Tarjoukseen kannattaa tarttua nopeasti, sillä se on voimassa vain rajoitetun ajan.

Pelin voi ladata täältä. Pelin pelaamiseen Xboxissa tarvitaan Xbox Live Gold -tilaus. Aiemmin peli on maksanut 29,99 euroa.Huhujen mukaan keväällä 2017 julkaistu PUBG olisi tulossa lähiaikoina myös PlayStation 4:lle. Tarjouskampanja on saatettu suunnitella PS4-julkaisua silmällä pitäen. Xbox Onen lisäksi Windowsille ja mobiililaitteilel (iOS ja Android).

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 7. marraskuuta, 2018 14:21
Tägit
Xbox One X Xbox One S Xbox One PUBG
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud