Apple pamauttaa suoratoistopalvelunsa heti yli sataan maahan

Apple pamauttaa suoratoistopalvelunsa heti yli sataan maahan
Apple on satsannut suuria määriä rahaa omiin televisio-ohjelmiin viimeisen parin vuoden ajan, mutta ensi vuonna se alkaa näkyä myös kuluttajille. The Informationin kolmen lähteen mukaan Apple aikoisi lanseerata suoratoistopalvelunsa ensi vuonna yli sadassa maassa.

Suoratoistopalvelu julkaistaisiin The Informationin mukaan ensimmäiseksi Yhdysvalloissa, minkä jälkeen loput maat seuraisivat perässä hyvin nopeasti. Mikäli suunnitelmat toteutuvat, pystyisi Apple kilpailemaan useimmilla markkina-alueilla Netflixiä ja Amazon Prime Videota vastaan.
Applen TV-palvelun selkein kilpailuvaltti on se, että Apple-merkkisen laitteen omistajat voivat katsella palvelun originaalia sisältöä täysin ilmaiseksi. Applen oman sisällön lisäksi palvelun kautta voi tilata ja katsella televisiokanavien tarjoamaa sisältöä. Kaikki sisältö ei ole siis Applen tuottamaa tai edes lisensoimaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 24. lokakuuta, 2018 7:07
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
iOS 12 Apple iPhone Xs Max Apple iPhone XS Apple iPhone Xr Apple iPhone X Apple
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud