Tesla vie autojen tekoälylaskennan uudelle tasolle ensi keväänä

Tesla vie autojen tekoälylaskennan uudelle tasolle ensi keväänä
Teslan toimitusjohtaja Elon Musk arvioi yhtiön ensimmäisten laskentapiirien olevan valmiita tositoimiin noin puolen vuoden kuluttua. Vuoden 2019 alkupuoliskon aikana Teslan suorittimiin perustuva tietokone aiotaan asentaa uusiin tehtailta valmistuviin ajoneuvoihin.

Musk lupaa, että aiemmin Teslan auton ostaneet voivat päivittää Autopilot-järjestelmän tietokoneen kolmannen sukupolven versioon täysin maksutta. Teslan suorittimiin perustuva Autopilot-tietokone on Muskin arvion mukaan jopa 500–2000 prosenttia suorituskykyisempi kuin nykyisin autoissa käytettävät laitteet.Hiljattain Tesla julkaisi uuden v9-ohjelmiston, joka tehosti niin ikään Autopilotin toimintaa reippaasti kehittyneempien neuroverkkoalgoritmien voimalla. Ensi keväänä julkaistava rautapäivitys ei vaadi muutoksia auton sensoreihin, vaan parannukset on saatu aikaan kokonaan Autopilotin tietokoneen tasolla.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. lokakuuta, 2018 18:34
Tägit
itsestään ajava auto Tesla Model X Tesla Model S Tesla Model 3 Tesla
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud