Päivän diili: Iso, kahdella USB-liitännällä varustettu Li-Po -tekniikan varavirtalähde nyt puoleen hintaan!

Päivän diili: Iso, kahdella USB-liitännällä varustettu Li-Po -tekniikan varavirtalähde nyt puoleen hintaan!
Varavirtalähteet ovat tämän päivän tärkeimpiä lisävarusteita niin kännykänomistajille kuin muitakin mukana kulkevaa tekniikkaa harrastaville. Viime vuosina akkupaketit ovat keventyneet kalliimmissa varavirtalähteissä, kun käyttöön on otettu aiemman litium-ioni -tekniikan sijaan litium-polymeeri -tekniikkaa.

Li-Po -varavirtalähteiden ainoa ongelma on ollut hinta, mutta onneksi tuokin puoli on korjaantumassa. Nyt päivän diilinä onkin huikealla 9'000mAh kapasiteetilla varustettu Xtorm Power Bank Trip 9000, joka irtoaa tarjouksesta 25 eurolla.Kahdella USB-liitännällä varustettu, 200 grammaa painava ja 2.1A porteista antavat varavirtalähde maksaa normaalisti yli 50 euroa.

Tarjous löytyy täältä. Emme takaa, että tarjous kestää kauaa tai että tuotteita riittää.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 8. lokakuuta, 2018 12:43
Tägit
tarjoukset varavirtalähde
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud