Onko salasanasi paljastunut hakkereille? Näin saat sen selville

Onko salasanasi paljastunut hakkereille? Näin saat sen selville
Tietomurtoja tulee ja menee niin nopealla tahdilla, ettei kaikista ole edes selvillä. Firefox-nettiselainta kehittävä Mozilla on kuitenkin julkaissut muutaman kuukauden testauksen jälkeen Firefox Monitor -nimisen palvelun, joka selvittää mitkä tapahtuneet tietomurrot saattavat koskettaa sinua.

Firefox Monitor -tarkastuspalvelun web-käyttöliittymä löytyy täältä. Palvelun saa ladattua Firefox-verkkoselaimeen liitännäisenä, jolloin saat näytöllesi ilmoituksen jos tietojasi tulee ilmi uusissa tietomurroissa ja -vuodoissa. Sinun ei siis tarvitse itse seurata omaa tilannettasi aktiivisesti.Tietojen kahlaus perustuu antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tietovuotojen aineisto hankitaan Have I Been Pwned -yhteistyön kautta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. syyskuuta, 2018 12:22
Tägit
Tietoverkot tietovarkaus tietoturva tietosuoja tietovuoto tietoturva-aukko tietomurto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud