Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain

Oculus paljasti uudet VR-lasit – Pelata voi missä vain
Facebookin omistama virtuaalilasikehittäjä Oculus on esitellyt uuden sukupolven lasinsa. Oculus Quest -nimiset lasit tulevat markkinoille ensi vuoden keväällä, joten kehittäjillä on reippaasti aikaa tuottaa niille räätälöityjä pelejä.

Langattomiin Oculus Quest -laseihin sekä niiden mukana toimitettaviin käsiohjaimiin on sisällytetty sijaintipaikannus, joten niiden käyttö ei vaadi ulkoisia sensoreita ja pelata voi melkein missä vain. Sijainnin määritys on toteutettu Quest-lasin etupaneelin kulmiin sijoitettujen neljän laajakulmaisen kameran avulla.Koska Oculus Quest -lasit ovat langattomat, sisältävät ne akkun sekä kaikki tarvittavat laskentapiirit. Lasien mukana toimitetaan myös yli 50 peliä.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. syyskuuta, 2018 7:19
Tägit
virtuaalilasit Oculus VR Oculus Rift Oculus Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud