Magic Leap -lasit saivat vakuuttavan tukijan – Luvassa hyvää äänentoistoa?

Magic Leap -lasit saivat vakuuttavan tukijan – Luvassa hyvää äänentoistoa?
Laadukkaista audiotuotteista tunnettu Sennheiser aloittaa yhteistyön vasta ensimmäisen kaupallisen tuotteensa julkaisseen Magic Leapin kanssa. Magic Leapin tuotekehitys on painottunut laajennettua todellisuutta hyödyntävien lasien kehitykseen, mihin yhteistyö tavalla tai toisella liittynee.

Sennheiserin tiedotteen mukaan yhtiöt yhdistävät voimansa kehittääkseen tilaääniteknologiaa, jotta AR-kokemuksesta saataisiin aiempaa todentuntuisempi. Lisäksi Sennheiser liittyy Works with Magic Leap -sertifiointiohjelmaan. Sertifioiduilla tuotteilla varmistetaan se, että Sennheiserin kuulokkeet tai muut äänentoistotuotteet ovat yhteensopivia Magic Leapin lasien kanssa.Tiedotteen lopussa Sennheiser paljastaa ottavansa osaa Magic Leapin ensi kuussa järjestämään L.E.A.P.-konferenssiin. Se voisi olla hyvä tilaisuus esitellä AR-laseille suunniteltuja teknologioita tai tuotteita.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 22. syyskuuta, 2018 15:30
Tägit
virtuaalilasit laajennettu todellisuus Sennheiser Magic Leap One Magic Leap
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud