OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti

OneDrive uudistui – Näin varmuuskopioit tärkeimmät tiedostot automaattisesti
Microsoft on päivittänyt OneDrive-pilvipalvelun toimintaa niin, että jatkossa se osaa varmuuskopioida ja synkronoida tietokoneen oleellisimmat kansiot automaattisesti. Käyttäjän ei näin tarvitse huolehtia tietojen varmuuskopioista.

Varmuuskopioitaviin hakemistoihin kuuluu Dokumentit- ja Kuvat-kansioiden lisäksi työpöytä. Monilla ihmisillä on tapana säilyttää verkosta ladattuja tai muutoin luotuja tärkeitä tiedostoja työpöydällä, koska siinä ne ovat hyvin näkyvillä ja helposti saatavilla. Uuden ominaisuuden ansiosta peruskäyttäjätkin voivat tehdä työpöydän tiedostoista varmuuskopion helposti.
OneDriven kansiosynkronointi tuli saataville yrityskäyttäjille jo kesäkuussa, mutta nyt myös tavalliset käyttäjät pääsevät kokeilemaan ominaisuutta. Varmuuskopioinnin saa päälle Windows 10:n OneDrive-asetuksista, josta löytyvän Auto Save -valikon alta voi aktivoida tärkeimpien kansioiden varmuuskopioinnin.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 16. elokuuta, 2018 6:56
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
Windows 10 varmuuskopiointi OneDrive Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud