Samsung käynnistää valtavan investointiohjelman – Jaossa 139 miljardia euroa

Samsung käynnistää valtavan investointiohjelman – Jaossa 139 miljardia euroa
Samsung on kertonut käynnistävänsä investointiohjelman, jossa etsitään 180 biljoonalle wonille eli noin 139 miljardille eurolle hyviä sijoituskohteita. Summasta noin 19 miljardia euroa tullaan käyttämään tekoälyn, 5G-teknologian ja uuden sukupolven autojen kehitykseen.

Suurin osa investoitavasta rahasta kohdistuu Samsungin kotimaahan, jonne on luvassa tuhansia uusia työpaikkoja tulevien vuosien aikana. Yhtiö aikoo investoida myös ulkomaille, esimerkiksi tekoälytutkimuskeskuksiin Britanniassa, Venäjällä, Kanadassa, Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa avautuu noin tuhat uutta tutkijan paikkaa. Kaikkiaan sijoitusten myötä syntyy noin 40 000 uutta työpaikkaa.Samsung aikoo myös kehittää puolijohdetuotantoaan pysyäkseen kilpailukykyisenä. Viivanleveyksien pienentyessä, tuotantotekniikka monimutkaistuu ja sitä kautta laitoksiin sijoitettavan rahamäärän tarve kasvaa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. elokuuta, 2018 6:55
Tägit
itsestään ajava auto tekoäly 5G puolijohde Samsung
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud