Oculus Go -virtuaalilasit tulivat myyntiin Euroopassa

Oculus Go -virtuaalilasit tulivat myyntiin Euroopassa
Jo viime syksynä julkistetut Oculus Go -virtuaalilasit tulevat vihdoin myyntiin Euroopassa, Isossa-Britanniassa ja Kanadassa. Ennakkotilauksia on otettu vastaan jo hetken aikaa, mutta vasta nyt VR-lasit ovat todella tulossa saataville.

Mikäli Oculus Go on laitteena päässyt jo unohtumaan, niin kyseessä on kevennetty versio Oculus Riftistä. Sen peruslähtökohta on tarjota VR-kokemus, jossa lasit ovat riippumattomia muista laitteista, joten niitä voi käyttää ilman ylimääräisiä kaapeleita eikä niihin tarvitse kytkeä kiinni omaa älypuhelinta.Suorituskyvyllisesti Oculus Go -lasit ovat kuitenkin lähellä puhelimiin perustuvia VR-laseja, sillä laitteen sisältä löytyy Qualcommin kehittämä järjestelmäpiiri. Näytön tarkkuus on 2560x1440 pikseliä. Hintaa Oculus Gon 32 gigatavun versiolla on Euroopassa 219 euroa. Jos muistia tarvitsee lisää (64 Gt), niin laseista pitää pulittaa 269 euroa. VR-lasit voi ostaa esimerkiksi Oculuksen verkkokaupasta.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. kesäkuuta, 2018 7:00
Tägit
virtuaalilasit Oculus VR Oculus Rift Oculus Go
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud