Microsoft panostaa Xboxin yksinoikeuspeleihin

Microsoft panostaa Xboxin yksinoikeuspeleihin
Microsoft Studios satsaa voimakkaasti Xboxille julkaistaviin eksklusiivipeleihin. E3-messuilla yhtiö kertoi solmineensa useamman studion kanssa sopimukset, joiden ansiosta ohjelmistojätin konsolille alkaa virrata aiempaa enemmän yksinoikeuspelejä.

Microsoftin leiriin on napattu Ninja Theory, Playground Games, Undead Labs ja Compulsion Games. Listassa toisena mainittu Playground Games on monille tuttu esimerkiksi Forza Horizon -peleistä. E3:ssa vahvistettiin, että Forza Horizon -sarja tulee saamaan neljännen osan tämän vuoden lokakuussa.

Uusien studioiden tulevista peleistä ei mainittu E3:ssa vielä mitään, joten satsauksen konkreettiset tulokset nähdään vasta myöhemmässä vaiheessa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. kesäkuuta, 2018 17:57
Tägit
Xbox One X Xbox One S Xbox One Xbox Forza Horizon Microsoft
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy