AfterDawn logo

Tiesitkö, että voit toivoa ohjelmistoa Netflixin verkkosivulta?

AfterDawn AfterDawn

Netflix laajentaa tarjontaansa tänä vuonna noin 8 miljardilla dollarilla, josta leijonan osa menee oman yksinoikeussisällön tuottamiseen. Palvelussa on valtavasti myös muiden tuottamaa sisältöä, mutta aivan kaikkea sieltä ei luonnollisesti löydy.

Moni ei kuitenkaan tiedä, että suoratoistopalvelulla on kanava, jota pitkin omat toiveet saa välitettyä. Kyse ei ole hämyisestä sähköpostiosoitteesta, josta kaikki toiveet menevät mappi Ö:hön, vaan tätä varten luodusta sivusta Netflix.com:ssa.

Asian paljasti Twitterissä hiljattain Netflix Philippines -tili, joka vastasi asiakkaan kyselyyn Chelsea Perettin standup-spesiaalista. Kyseinen ohjelma löytyy Netflixistä Yhdysvalloissa, muttei Filippiineillä.

On tosin vaikea sanoa millaisella prosentilla kuluttajien mielipiteitä otetaan tosissaan, mutta todennäköisyydet varmaankin paranevat jos useat toivovat samaa sisältöä. Netflix kertoo sivustolla, että ilmoittaa sähköpostitse jos/kun sisältö lisätään.


Ei muuta kuin toivomaan lemppariohjelmia tai -elokuvia Netflixiin täältä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT