AfterDawn logo

Firefox 60 on täällä - korvaa salasanat USB-laitteella, sulkee läppärin kameran, ..

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Firefoxin uusin versio, v60, on julkaistu. Uusi versio jatkaa Firefoxin hiljattain aloittamaa panostusta yksityisyydensuojaan ja tietoturvaan.

Uutuutena tulevat tarjolle mm. USB-laitteen kautta autentikointi Web Authenticate-protokollan myötä, jolloin tuen löytyessä salasanoja ei tarvitse enää erikseen täyttää verkkosivuille.

Myös pienet muutokset tietoturvaan ovat osa uutta julkaisua: läppärin kameraa käytettäessä voidaan kamera kytkeä nopeasti pois päältä tarvittaessa, jolloin verkkosivu, joka käytti kameraa esim. striimin lähetykseen, ei saa kuvavirtaa selaimelta.

Myös ulkoasun muokattavuutta on parannettu, etenkin Linux-koneissa.

Voit ladata uusimman version Firefoxista download.fi-sivustoltamme:

Lataa suomenkielinen Firefox v60 (Windows)

tai

Lataa englanninkielinen Firefox v60 (Windows)


...tai Mozillan kotisivuilta.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

PCjugend1/2

voi olla..mutta ensiaskelella se jumitti konen kuin mukamas ei ollut enää normaali palomuuri. En viitsiny sit enemmä kokeilla...voi olla iha toimiva juttu ja mulla paska kone..kukaties

rane19582/2

Tuo kuuskymppinen läppärissä ja toimii mainiosti....

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT