Oulusta ensimmäinen kaupunki, jolla on oma virallinen Spotify-tili - jaossa oululaista musiikkia

Oulusta ensimmäinen kaupunki, jolla on oma virallinen Spotify-tili - jaossa oululaista musiikkia
Oulu on avannut Suomen ensimmäisen virallisen kaupungin oman Spotify-tilin. Tilin kautta kaupunki jakaa oululaisia artisteja sekä Oulu-aiheista musiikkia sisältäviä soittolistoja.

Tili on tiettävästi Suomen, ellei koko maailman ensimmäinen Spotifyn virallisesti vahvistama kaupungin oma Spotify-tili. Aiheesta kertoi oululainen Kaleva.Ensialkuun Oulun kapungin Spotify-tili jakaa mm. Saara Aallon ja oululaisten metallibändien musiikkia soittolistoillaan.


Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 7. toukokuuta, 2018 11:40

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy