Spotifylta tulossa laitejulkaisu – Ostaisitko tällaisen soittimen?

Spotifylta tulossa laitejulkaisu – Ostaisitko tällaisen soittimen?
Pörssiin listautunut Spotify elää jännittäviä aikoja ja jännityksen lisäämiseksi yhtiö on päättänyt järjestää lehdistötilaisuuden huhtikuun 24. päivänä. Suoratoistopalvelu saattaa tuolloin esitellä historiansa ensimmäisen laitteen.

Tuotelanseeraukseen littyvää jännitystä vähentää hieman se, että saatamme jo tietää millaisesta tuotteesta on kyse. Helmikuussa verkossa nimittäin liikkui tietoja Spotifyn lähettämistä tiedusteluista, joissa kartoitettiin Spotifyn asiakkaiden kiinnostusta päivittää tilauksensa 12,99 dollaria kuussa maksavaan, jossa saisi samalla käyttöönsä autosoittimen.
Soitin on muodoltaan pyöreä ja siinä on fyysiset hallintapainikkeet.

Verkossa on liikkunut myös tietoja 14,99 dollaria kuussa maksavasta tilauksesta, jossa käyttöön saisi 4G-tuellisen soittimen. Laite siis toimisi itsenäisesti sisäisen SIM-kortin ansiosta, joten musiikkia ei tarvitse soittaa puhelimen kautta.

Jää nähtäväksi löytyykö markkinoilta enää tarvetta nykyaikaiselle MP3-soittimelle. Älypuhelimet ovat kuitenkin syöneet nämä markkinat jo aikoja sitten. Nyt kasvavana trendinä tuntuisi olevan älykaiuttimet.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. huhtikuuta, 2018 11:20
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
musiikki digitaalinen musiikki suoratoisto Spotify
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud