AfterDawn logo

Netflixiltä tulossa uusi animaatiokomedia Paradise PD

AfterDawn AfterDawn

Netflix on paljastanut Twitterin välityksellä, että palveluun on tulossa uusi animaatiosarja Comedy Central -sarja Brickleberryn tekijöiltä. Uusi sarja saa nimen Paradise PD ja kertoo nimensä mukaisesti poliisilaitoksesta.

Twitter-viestin mukaan kyseessä on Brickleberryn tapaan räävikäs komedia, jossa varsin epäpätevät poliisit ja puhuva koira Paradise PD:llä pyrkivät vastaamaan kylän huumeringin tuomiin haasteisiin. Netflix on panostanut viimeaikoina huomattavasti lisää animaatiosarjoihin tarjoten paljon mm. japanilaissarjoja.

BoJack Horseman jalanjäljissä nyt tulee myös uutta räävikästä Comedy Centralin tyylistä animaatioita Netflix Originals -tuotantoon.

Paradise PD:ssä ääninäyttelijöinä kuullaan mm. Aqua Teen Hunger Forcesta tuttu Dana Snyder, BoJack Horsemanin Cedric Yarbrough, Tuho-osastosta (Scrubs) tuttu Sarah Chalke, Paavo Pesusienen (SpongeBob Squarepants) jenkkiääni Tom Kenny sekä mm. Futuramassa, American Dadissä ja Bob's Burgersissa kuultu Dave Herman

Sarja saapuu Netflixiin jossain vaiheessa kuluvaa vuotta ensimmäisellä kymmenen jakson kaudella.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT