AfterDawn logo

HBO julkaisi suosikkisarjan toisen kauden trailerin

AfterDawn AfterDawn

HBO:lla on vuosien varrella ollut monen monituista huippusarjaa, jotka ovat tarjonneet televisioviihdettä erittäin laadukkaalla tasolla. Näistä helposti mieleen tulevat vaikkapa Oz, The Sopranos, Sex and the City, The Wire sekä tietysti Game of Thrones.

Yksi uusimmista kanavan suosikkisarjoista puolestaan on Westworld, joka on tällä hetkellä vain yhden kauden mittainen. Roboteista, tekoälyistä, virtuaalimaailmoista ja kaikkeen siihen liittyvistä mahdollisuuksista ja ongelmista kertova sarja sai ensimmäisen kautensa vuoden 2016 loppupuolella.

Nyt tulossa on kakkoskausi, jonka ensimmäistä traileria esitelläänkin nyt YouTube-videolla. Ensi kuun 22. päivä ensi-iltansa saavan kakkoskaudelta voi odottaa melkoista mullistusta trailerin perusteella, kuten kauden lopusta saattoi päätellä.

Westwoldin maailma vaikuttaa laajenevan ainakin muihin teema-alueisiin ja kenties jopa ulkomaailmaan. Pidemmittä puheitta, tässä Nirvanan Heart-Shaped Box -kappaleen piano-coverilla säestetty uusi traileri.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT