Ilmainen videosoitin VLC v3.0.1 julkaistu - bugikorjauksia, nopeampi Chromecast-tuki, jne

Ilmainen videosoitin VLC v3.0.1 julkaistu - bugikorjauksia, nopeampi Chromecast-tuki, jne
VLC on yksi suosituimmista avoimen lähdekoodin videosoittimista, ellei kaikkein suosituin. Ohjelma on tarjolla usealle eri alustalle ja se tukee käytännössä kaikkia yleisempiä (ja useita harvinaisia) formaatteja ilman koodekkien asentelun vaivaa.

Nyt VLC on päivittynyt V3.0.1 versioon, joka on lähinnä bugikorjauspaketti aiempaan versioon nähden. Korjaus- ja parantelulistalta löytyy mm. HEVC-videoformaatin parempi tuki macOS, iOS ja Android-laitteille, nopeampi kelaus MKV-tiedostoille kaikilla alustoilla (myös Windowsilla). Myös osaa käyttäjistä vaivannut ohjelman kaatuminen Windowsilla VLC suljettaessa on korjattu.Myös v3.0:n tärkeintä uudistusta, Chromecast-tukea on parannettu uudessa versiossa ja sen pitäisi toimia nyt aiempaa jouhevammin.

Uusin versio on ladattavissa AfterDawnin download.fi-sivustolta:

VLC Windowsille
VLC 64-bittiselle Windowsille

Lisäksi Android- ja iOS-versiot löytyvät kunkin alustan omasta sovelluskaupasta.

Kirjoittaja: Petteri Pyyny @ 28. helmikuuta, 2018 12:59
Tägit
Windows ilmaisohjelma tietokoneohjelmat VLC Chromecast Android iOS macOS mobiilisovellukset videon toisto
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy