Hedman Partnersin toimintatavat läpivalaistaan – Kantelu tietosuojavaltuutetulle

Hedman Partnersin toimintatavat läpivalaistaan – Kantelu tietosuojavaltuutetulle
Yksityishenkilö on tehnyt tietosuojavaltuutetulle kantelun asianajotoimisto Hedman Partnersin toiminnasta niin sanottujen piraattikirjeiden käsittelyssä, uutisoi Tivi.

Tivin mukaan tietosuojavaltuutettua pyydetään ottamaan kantaan Hedman Partnersin tapaan käsitellä tekijänoikeuskirjeiden saajien yhteystietoja. Hedman Partnersin epäillään esimerkiksi käyttäneen yhteystietoja toista päämiestä koskevan jutun selvittelyssä. Markkinaoikeuden luovutettavaksi määräämiä yhteystietoja saa kuitenkin käyttää vain tekijänoikeuslakiin perustuvien vaatimusten selvittämisessä ja esittämisessä käsillä olevassa tapauksessa.Tietosuojavaltuutettu arvioi lähiaikoina kuuluuko kannanottopyyntö sille vai jollekin toiselle viranomaiselle.Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. tammikuuta, 2018 14:49
Tägit
tietosuojavaltuutettu tietosuoja kiristyskirjeet piraattikirje Hedman Partners
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud