AfterDawn logo

WhatsAppin kilpailija Telegram on nurin (päivitetty 20:40)

AfterDawn AfterDawn
2 kommenttia

Telegram, jonka nimeen monet Facebookia ja sen omistamia tuotteita karsastavat vaanovat, on tällä hetkellä kaatunut.

Telegram on vahvasti WhatsAppin kaltainen pikaviestin, jota voidaan kuitenkin käyttää myös ilman puhelinnumerosidonnaisuutta, esim. tabletin kautta.

Down Detectorin mukaan Telegramin yhteysongelmat ovat alkaneet Suomen aikaa klo 19:00 maissa. Samaa väittää myös toinen verkkopalvelujen tilaa seuraava sivusto.

Yhtiö ei ole kuitenkaa ilmoittanut katkosta mitään virallisella Twitter-tilillään.

EDIT 20:40: Palvelut ovat palanneet ainakin valtaosalle käyttäjistä ja em. seurantasivutkin näyttävät ongelmien vähenneen. Telegram ei ole tiedottanut ongelmista vieläkään.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

2 KOMMENTTIA

DeNiWar1/2

Ainakaan itsellä ei ole ollut minkäänlaista katkosta telegrammin toiminnassa. Ilmeisesti kaikilla 13 ihmisellä jotka noille jutussa mainituille sivustoille ovat ongelmia raportoineet on ollut yhteysongelmaa.
Ei kovin suuri ongelmaprosentti käyttäjämääriin nähden jos downdetectorissa 13 raportoijaa ja outagereportissa 11. Tuskinpa on kovinsuurta tiedotustarvetta varsinkaan jos ongelma ei ole telegramin palveluissa vaan jonkun telegramista riippumattoman operaattorin yhteyshäiriöissä, jolloin eivät todennäköisesti edes tiedä että palvelun väitetään olevan nurin kun järjestelmä toimii heidän puolellaan ja suurimmalla käyttäjäkunnalla moitteetta.

Samaanaikaan facebookin toimimattomuudesta on huomattavasti enemmän raportointeja joiden mukaan ollut nurin viimeiset 24 tuntia, eikä sekään tiedota katkoksista.

karijaloviina2/2

Koskee lähinnä venäläisiä. Sivistysmaissahan tuota käytetään vähemmän.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT