AfterDawn logo

Netflixin uusin Marvel-sarja, The Punisher, julkaistiin

AfterDawn AfterDawn

Netflixin uusin ja peräti kuudes Marvelin universumiin perustuva televisiosarja on saanut tänään ensi-iltansa. Kyseessä on legendaarinen The Punisher (suom. Tuomari), jossa Frank Castle hakee oikeutta perheensä murhan jälkeen.

Uusi sarja on tähditetty The Walking Deadistä tutulla Jon Bernthalilla, joka näyttelee kovapintaista Francis, näin kavereiden kesken Frank, Castleä. Muissa osissa nähdään aiemmin mm. Dorian Graynä tuttu Ben Barnes.

Entinen laivaston tarkka-ampuja Frank Castle löytää itsensä perheen murhan jälkeen keskeltä sotilaallista salaliittoa, ja tietysti tavoitteena on laittaa loppuu paitsi salaliitolle niin kaksi lasta ja vaimon murhanneelle taholle.

The Punisherin ensimmäinen kausi käsittää kaikkiaan 13 vajaan tunnin mittaista jaksoa. Alkulämmittelyksi voi katsoa vieläpä 2004 julkaistun The Punisher -elokuvan.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT