AfterDawn logo

SteamVR-pelejä pääsee kokeilemaan Microsoftin Mixed Reality -kakkuloilla pian

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Tänä vuonna julkaistun Creators Update -päivityksen kautta Microsoft on luonut pohjaa kolmiulotteisten sisältöjen ja virtuaalitodellisuussovellusten kasvulle. Lisäksi ohjelmistojätti on PC-kumppaneiden kanssa tuonut markkinoille edullisia tietokoneeseen kytkettäviä VR-laseja.

Lisää vauhtia VR:n kiinnostavuuden kasvulle haetaan lisäämällä SteamVR-tuki Microsoftin yhteistyökumppaneiden Mixed Reality -katselulaseille, minkä pitäisi saapua jo marraskuun 15. päivänä. Edullisten VR-lasien omistajat pääsevät näin tutusumaan aiempaa laajempaan pelikirjastoon ja laaja sisältövalikoima toisaalta madaltaa aina kynnystä hankkia uusi tuote itselleen.

Ensi viikolla tuleva SteamVR-tuki on toisaalta vain beta-asteella, joten se on tarkoitettu vain niille, jotka ovat valmiita ottamaan varaslähdön keskeneräisten ohjelmistojen kanssa. Microsoft ei ole vielä paljastanut koska SteamVR-tuki saadaan valmiiksi Mixed Reality -laseille.


Toistaiseksi Mixed Reality -lasien sisältövalikoima rajoittuu Windows Storen kautta jaettaviin 60:een sovellukseen ja peliin.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT