AfterDawn logo

Netflixin katselu väheni yllättäen 10 prosentilla – Tässä syy

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
7 kommenttia

Luonnonilmiöillä voi olla yllättävän isoja seurauksia verkkopalveluiden toimintaan. Ne voivat häiritä niitä tai jossain tapauksissa jopa lisätä palveluiden käyttöä. Netflixin kohdalla Yhdysvalloissa paljon huomiota kerännyt auringonpimennys vähensi merkittävästi suoratoistopalvelun käyttöä.

Netflix kertoi nimittäin Twitter-tilinsä kautta, että palvelun käyttö Yhdysvalloissa väheni peräti 10 prosenttia auringonpimennyksen aikaan. Käytännössä tämä tarkoittanee sitä, että sen sijaan että palvelun tilaajat katsoisivat viihdettä Netflixistä, heidän huomionsa oli kiinnittynyt tavalla tai toisella taivaankappaleiden liikkeistä johtuvaan ilmiöön. Joko auringonpimennystä seurattiin livenä tai esimerkiksi verkossa.

Yhdysvaltojen läpi nähty auringonpimennus oli ensimmäinen laatuaan sitten vuoden 1918, joten se kiinnosti ihmisiä poikkeuksellisen paljon. Seuraava auringonpimennys nähdään Yhdysvalloissa vuonna 2024.

7 KOMMENTTIA

Vilperi131/7

Kiitos tästä klikkiotsikosta. Ei voi olla vaikeata otsikoida sitä vaikka näin: "Netflixin katselu väheni auringonpimennyksen takia 10 prosentilla".

elmote (vahvistamaton)2/7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti Vilperi13:

Kiitos tästä klikkiotsikosta. Ei voi olla vaikeata otsikoida sitä vaikka näin: "Netflixin katselu väheni auringonpimennyksen takia 10 prosentilla".

Jep, piti Afterdawninkin sitten sortua hevonpaskaan.

KaaliX3/7

hpph. Loistavaa otsikointia. URL sentään kunnollinen

pentsu4/7

Wow mikä "uutinen"! Ai ihmisiä kiinnosti auringonpimennys? Uutisessa olisi samalla voinut mainita mitkä muut aktiviteetit väheni tuoksi ajaksi. Esim.

-Autolla ajaminen
-Kaupassa käynti
-Television katselu ylipäätään
-Seksin harrastaminen
-jne...

G0lden_Kebab5/7

Harvinaisen itsestäänselvyys kyllä. Varmaan vähenee katsominen myös kun ihminen nukkuu.

"Jos teet jotain muuta asiaa, et tee tätä."

digitalb6/7

Netflixin katselu väheni 100%: Syy en ole koskaan tilannut.

pentsu7/7

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti digitalb:

Netflixin katselu väheni 100%: Syy en ole koskaan tilannut.

En tiedä mikä kommentin idea oli mutta sen voin kertoa että sulla on prosenttilaskuissa vähän petraamista. Meni meinaan aivan perseelleen...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT