AfterDawn logo

Disney: Obi-Wan Kenobi saa oman elokuvansa

AfterDawn AfterDawn

Lähteiden mukaan Disney on tuomassa jatkoa itsenäisten Star Wars-elokuvien saagalle, jotka keskittyvät yhteen Star Wars -universumin hahmoon. Seuraavaksi oman elokuvan saa Obi-Wan Kenobi.

Tulossa oleva, vielä nimeämätön Han Solosta kertova elokuva on jo valmistumassa. Varietyn mukaan käsikirjoitusta tai elokuvan ajankohtaa ei ole vielä lyöty lukkoon, mutta varmaa näyttäisi olevan se, että leffa tullaan tekemään.

Disneyn ostettua LucasFilmsin on Star Wars -elokuvien julkaisuun muodostunut uusi rytmi: joka toinen elokuva on itsenäinen, samaan universumiin sijoittuva elokuva ja joka toinen elokuva taas on osa varsinaista Star Wars -elokuvien pääsaagaa.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT