PlayStation 4 Prosta tulossa valkoinen versio – Myydään Destiny 2:n mukana

PlayStation 4 Prosta tulossa valkoinen versio – Myydään Destiny 2:n mukana
PlayStation 4 Prosta on tulossa saataville valkoinen värivaihtoehto, mutta ainakin näillä näkymin sellaisen saa hankittua itselleen ainoastaan Destiny 2 -pakettina. Erikoisversio konsolista tulee saataville syyskuun 6. päivänä.

Pakettiin kuuluu valkoisen PS4 Pron lisäksi valkoiseksi värjätty ohjain sekä tietysti Destiny 2 -peli ja koodit laajennuspakettien hankkimiseen. Syystä tai toisesta PlayStationin Eurooppa-blogiin ei ole lisätty mainintaa Destiny 2 -bundlen hinnasta, mutta Yhdysvalloissa sama paketti maksaa 449 dollaria (tavallinen PS4 Pro ilman peliä maksaa 399 dollaria.



Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. heinäkuuta, 2017 9:16
Tägit
Sony Sony Playstation Sony PlayStation 4 Sony PlayStation 4 Pro Destiny Destiny 2
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2019 AfterDawn Oy