Microsoft paljastaa tietoja Project Scorpionista jo huomenna

Microsoft paljastaa tietoja Project Scorpionista jo huomenna
Pelaajat ovat kieli pitkällä odottaneet tietoja Microsoftin Project Scorpionista ja tällä viikolla saadaan vihdoin tietoa uudesta tehokonsolista. Microsoft kutsui hiljattain Eurogamerin Digital Foundry -pelivideokanavan ihmettelemään miltä näyttää kun tuleva konsoli toistaa Forza Motorsport 7 -peliä 4K-tarkkuudella.

Eurogamerin mukaan tietoja konsolista julkaistaan torstaina kello 16.00 Suomen aikaa. Project Scorpion -konsolin lopullisesta nimestä tai muotoilusta tuskin tihkuu tietoja, mutta konsolin teknisistä ominaisuuksista saadaan kuitenkin informaatiota. Kesällä E3-messuilla Microsoft halunnee keskittyä peleihin, joten speksit ollaan valmiita paljastamaan hyvissä ajoin etukäteen.Microsoft on jo aiemmin paljastanut, että Projectt Scorpionista löytyy laskentapuhtia 6 TFLOPSin edestä. Sonyn PlayStation 4 Prossa graafista laskentatehoa löytyy 4,2 TFLOPSin verran. Konsolin tekniikan taustalta löytyy todennäköisesti AMD, joka on hiljattain julkaissut uudet Ryzen-suorittimet sekä Polaris-grafiikka-arkkitehtuurin.
Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 5. huhtikuuta, 2017 9:58
Tägit
AMD Microsoft Xbox pelikonsoli Xbox One AMD Polaris Xbox One S Project Scorpion AMD Ryzen
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Jiiksi

    Scorpio*

    6.4.2017 04:48 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud