Twitchistä tulee pelikauppa

Twitchistä tulee pelikauppa
Pelivideoiden suoratoistoa tarjoava Twitch uudistuu tulevan kevään aikana, kun se alkaa myydä kanavien välityksellä tietokonepelejä. Pelikauppaan pääsevät mukaan niin isot julkaisijat kuin pienet indie-kehittäjätkin.

Twitchin suunnitelmien mukaan jokainen osapuoli hyötyisi kaupasta: videoiden tekijät saisivat 5 prosentin osuuden kanavien kautta tapahtuvasta pelimyynnistä ja pelien kehittäjät 70 prosentin osuuden. Twitchin oma osuus olisi siten 25 prosenttia pelikaupasta. Aktiiviset ostajatkin saavat vastineeksi jotakin kivoja virtuaalihyödykkeitä.
Isoista kehittäjistä ainakin Ubisoft, Telltale Games ja Paradox Interactive ovat mukana Twitchin kauppaprojektista. Ulkopuolelle ainakin tässä vaiheessa ovat jättäytyneet esimerkiksi Activision, Square Enix ja EA.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 27. helmikuuta, 2017 18:27
Seuraa kirjoittajaa Twitterissä
Toimittajan Manu Pitkänen bio
Tägit
peli Steam Origin pelikonsolit Twitch pc-pelit
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2021 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud