Ilmestyikö televisioon mystinen grillikylki-viesti? Tästä se johtui

Ilmestyikö televisioon mystinen grillikylki-viesti? Tästä se johtui
DNA:n antenni- ja kaapeliverkon asiakkaiden televisioihin ilmaantui tänään outo viesti, jossa luki yksinkertaisesti "grillikylki". Ilmoitus ilmaantui televisioon toistuvasti, joten se saattoi häiritä oleellisesti ohjelmien katselua.

DNA:n tarkoituksena ei ollut jakaa reseptivinkkejä päivällistä varten, vaan kyse oli inhimillisestä erehdyksestä. Operaattorin sisäisten testien yhteydessä grillikylki-ilmoitus meni vahingossa julkiseksi Conax-maksutelevisiokorttien käyttäjille. DNA:n asiakaspalvelu ilmoitti Twitterissä kello 16.09, että grillikyljet on saatu poistettua suomalaisten televisioista.


Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 9. helmikuuta, 2017 16:48
Tägit
DNA Conax
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud