AfterDawn logo

Netflix vahvisti House of Cardsin uuden kauden: "Me teemme terrorin"

AfterDawn AfterDawn

Netflix on julkaissut ensimmäisen kiusoitteluvideon kenties suosituimman alkuperäissarjansa seuraavasta kaudesta. House of Cardsin viides tuotantokausi on saapuu katsottavaksi toukokuussa.

Noin puolen minuutin mittaista traileria mainostetaan Twitterissä iskulauseella "We make the terror" eli "Me teemme terrorin". Tällä viitataan edelliskauden lopetukseen – spoiler alert – jossa Kevin Spaceyn tähdittämä presidentti Francis Underwood kertoo kameralle vaimonsa kansssa, etteivät alistu terrorismille vaan tekevät sitä itse.

Itse videolla nähdään sarjasta tuttu Yhdysvaltain lippu väärinpäin liehumassa ja taustalla kuullaan Yhdysvaltain uskollisuusvala (Pledge of Allegiance) koululapsien lausumana.

House of Cards saapuu Netflixiin toukokuun 30. päivä ja Netflixin tuttuun tapaan kaikki jaksot on katsottavissa heti saman päivänä.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT