AfterDawn logo

Tesla Autopilotin nopeusrajoituksien noudattamisesta palauteryöppy, perui muutoksen

AfterDawn AfterDawn
3 kommenttia

Teslan ajoneuvojen ehdottomasti erikoisin ominaisuus on niiden mahdollisuus ohjata itse itseään. Tämän ominaisuuden saatavuus vaihtelee mallista riippuen, eikä lopullista itseajoa ole vielä julkaistu, mutta jo nyt auto pystyy ajamaan tietyin rajoituksin itseään.

Koska kyseessä on eräänlainen beetavaihe ominaisuuden julkaisussa, niin Tesla päivittää autojen ohjelmistoa ja siten toiminnallisuutta ajoittain. Joulun aikoihin yhtiön toimitusjohtaja Elon Musk kertoi uudesta päivityksestä, joka toi mukanaan päivityksiä Autopilot-ominaisuuteen.

Päivitystä ei kuitenkaan otettu kovinkaan lämpimästi vastaan, koska siinä rajoitettiin Autopilotin nopeutta. Päivityksen jälkeen Teslat eivät pystyneet ylittämään nopeusrajoituksia ollessaan Autopilotin kontrollissa. Kommentteja sateli yhtiölle muun muassa Twitterissä, kertoo BGR.

Teslan omistajat ovat mm. ihmetelleet kuka ajaa nopeusrajoituksien mukaan maanteillä ja kutsuneet päivitystä heikennykseksi.


Nyt uuden päivityksen myötä Tesla on kuitenkin ilmeisesti palauteryöpyn siivittämänä palauttanut aiemman 5 mailin tuntinopeuden ylityksen mahdolliseksi Autopilotiin. Täysin rajoituksetta siis matka Autopilotilla ei onnistu. Lisäksi mikäli tilanne liikenteessä sitä vaatii, niin auto pystyy rajoittamaan nopeutta tai vaatimaan kuskin takaisin puikkoihin.

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

3 KOMMENTTIA

gffgfg (vahvistamaton)1/3

Ylläpito hoi!

Miksi X2.fi ei toimi? Onko taas jäänyt domain uusimatta?

muppis2/3

Domain näyttäisi olevan olemassa, mutta nimipalvelussa häikkää. Vähän ad:lla tökkii oma ylläpito.

G0lden_Kebab3/3

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis:

Domain näyttäisi olevan olemassa, mutta nimipalvelussa häikkää. Vähän ad:lla tökkii oma ylläpito.

Joo ei kyllä ihan nappiin mene tuon X2 kanssa kun katsoo sen toimintahistoriaa, kolmatta päivää jo rikki. Sairaan nopeeta toimintaa. Oisko AD:lla kiinnostusta palkata lisää henkilöstöä ylläpidolle? voisin olla kiinnostunut ja ei olisi sivut alhaalla aina viikkoa sen voin luvata :)

Tätä sivustoa ei näemmä hirveästi naposta sen kävijät kun ei edes viitsitä ilmoittaa syytä/pahoitella downtimeä vai kestääkö se viikon huomata?. Eikä oo edes eka kerta...

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT