Harhauttiko Facebook EU:ta? Komissio kertoo saaneensa väärää tietoa

Harhauttiko Facebook EU:ta? Komissio kertoo saaneensa väärää tietoa
Euroopan komission mukaan Facebook on harhauttanut sitä esittämällä väärää tietoa WhatsApp-pikaviestipalvelun ostamiseen liittyen. Yhteisöpalvelua voi odottaa sakko, mikäli se ei onnistu vakuuttamaan komissiota vastineessaan.

Kiistan ytimessä on Facebookin esittämä väite, jonka mukaan se ei pystyisi yhdistämään WhatsAppin käyttäjien tilejä samojen henkilöiden Facebook-tileihin. Elokuussa Facebook ilmoitti kuitenkin aikovansa hyödyntää WhatsApp-käyttäjien tietoja markkinoinnissa. Facebookin edustajan mukaan yhtiö on aina antanut oikeellisen kuvan teknisistä kyvyistään ja mahdollisuuksistaan hyödyntää tietoa.

Facebookilla on tammikuun loppuun asti aikaa vastata komission syytöksiin. Tämän jälkeen komissio voi lähettää yhteisöpalvelulle sakon, jonka suuruus on korkeintaan prosentti vuoden 2015 liikevaihdosta.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 21. joulukuuta, 2016 12:11
Tägit
EU Eurooppa Facebook Euroopan komissio Euroopan Unioni WhatsApp mobiilisovellukset
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • kolmis

    Täytyy olla jo erityisen tyhmä että uskoo tuollaisen väitteen tai sitten raha on liikkunut suuntaan tai toiseen.

    Vapaat ihmiset kahlitaan, henkisesti kahlituille uskotellaan että he ovat vapaita ja kahlituille sanotaan että joku päivä pääset vielä vapauteen.

    22.12.2016 13:15 #1

© 2019 AfterDawn Oy