AfterDawn logo

Sony esitteli uudet langattomat 3D-kuulokkeet erityisesti PS4-pelaajille

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Sony on esitellyt uudet Platinum Wireless Headset -kuulokkeet, jotka on tarkoitettu erityisesti PlayStation 4 -pelaajille. Tammikuun 12. päivä markkinoille saapuvat kuulokkeet tukevat myös PlayStationin 3D-äänitekniikkaa.

Pelaajat pääsevät kokemaan PS4-pelit uudella tavalla, mikäli peli on toteutettu kyseisellä äänitekniikalla. Näihin peleihin lukeutuu erityisesti Sonyn oheisella videolla mainostama Naughty Dog -studion Uncharted 4: Thief's End -peli.

Naughty Dog tuotti edellisen Uncharted 3 -pelin 7.1 -äänillä, jota kuulokkeet tietysti myös tukevat, mutta vakuuttaa, että 3D-äänet uudessa pelissä ovat aivan eri luokkaa. 3D-äänet mahdollistavat ympärillä olevien äänten hahmottamisen myös ylä- ja alapuolelta.

Muita pelejä, jotka tulevat tukemaan 3D-ääntä ovat mm. MLB The Show 17, Uncharted: The Lost Legacy ja Days Gone. Kuulokkeet tukevat myös mm. PlayStation VR:ää ja mobiililaitteita mukana tulevalla 3,5mm-adapterilla.

Kuulokkeet saapuvat Yhdysvalloissa kauppoihin 12. tammikuuta 160 dollarin hintaan. Suomen tilanteesta ei ole toistaiseksi virallista tietoa, mutta toivottavasti odottavan aika ei käy kovin pitkäksi kotimaassakaan.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

RichardvonBacon1/1

Taitaa mennä ostoon

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT