AfterDawn logo

Netflix sai uuden haastajan Suomessa – Amazon Prime Video aloitti toimintansa

Manu Pitkänen Manu Pitkänen

Verkkokauppajätti Amazonin suoratoistopalvelu Prime Video on lanseerattu yli 200 maassa – mukaan lukien Suomessa. Palvelun kautta voi katsella esimerkiksi BBC:n Top Gear -sarjasta tuttujen Jeremy Clarksonin, Richard Hammondin ja James Mayn uutta The Grand Tour -sarjaa.

Prime Videota voi katsella joko selaimen kautta osoitteessa PrimeVideo.com tai mobiilisovelluksilla iOS- ja Android-laitteilla. Sovellukset löytyvät myös LG:n ja Samsungin älytelevisioihin.

Palvelun tilaajat voivat katsoa Prime Videota ensimmäisen kuuden kuukauden ajan 2,99 euron kuukausihintaan. Tämän jälkeen hinta nousee normaalihintaiseksi, 5,99 euroa kuukaudessa. Ensimmäisen viikon ajan Prime Videota voi katsoa täysin ilmaiseksi.


Ohjelmille löytyy englannin-, ranskan-, italian-, portugalin- ja espanjankieliset tekstitykset. Suomenkielisiä tekstityksiä ei ilmeisesti ole saatavilla.

The Grand Tourin lisäksi Amazon Prime Videon valikoimiin kuuluvat Mozart in the Jungle, Transparent, The Man in the High Castle ja Tumble Leaf.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT