AfterDawn logo

Suomeen tulee uusi ilmaiskanava: TLC

Manu Pitkänen Manu Pitkänen
2 kommenttia

TV Viisi- ja Kutonen-kanavia pyörittävä Discovery Networks Finland aikoo avata Suomen antennitelevisioverkossa uuden nuorille naisille suunnatun vapaasti katsottavan televisiokanavan, TLC:n. Kanavalla on tarkoitus esittää samannimisen yhdysvaltalaisen kaapeli- ja satelliittikanavan sisältöjä.

Discovery Networks käynnisti Suomessa jo viime vuoden keväällä uuden 25–44-vuotiaille naisille tarkoitetun televisiokanavan, jonka konseptiin kuului niin ikään amerikkalaisen TLC:n sisältöjen esittäminen, mutta lisäksi kanavalla näkyi Investigation Discoveryn rikossarjoja. TLC vaikuttaisikin menevän päällekäin Friin konseptin kanssa, mutta kanavayhtiön mukaan "Suomessa on selvästi tilausta myös nuorille naisille suunnatulle televisiokanavalle", joten kanavien kohdeyleisön on ajateltu olevan eri.

TLC:n lähetykset käynnistyvät 1. joulukuuta ja se löytyy kanavapaikalta 18. Ohjelmistoon kuuluu muun muassa seuraavat sarjat Telenovela, Jodie Marsh, Upea lihava elämäni, Rajaton rakkaus, Tahdon morsiuspuvun: Randyn vinkit ja Hääpuku-unelmia.

2 KOMMENTTIA

rellupa1/2

Eikö näitä ole jo riittävästi. No kaiketi samat hammastuubi mainnokset pyörii tasatahtiin muitten kanavien kanssa.

LIMPLAD2/2

Aivan uskomatonta!!! Lisää tätä samaa skeidaa? Eikös noi yksitoista muuta kanavaa riitä, mistä tulee just samaa sontaa. Ja vielä kai-
ken lisäksi, sama ohjelma vähintään kolme kertaa päivässä ja vä-
hintään kolmelta kanavalta yhtäaikaa!!! Voi helvetti onneks meillä on internet.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT