Tivi: Fujitsu aloittaa jälleen yt-neuvottelut – irtisanoo Suomesta jopa 400 työntekijää

Tivi: Fujitsu aloittaa jälleen yt-neuvottelut – irtisanoo Suomesta jopa 400 työntekijää
It-yritys Fujitsu aloittaa jälleen yt-neuvottelut Suomessa. Asiasta kertoi ensimmäisenä Tivi.

Fujitsu Finlandin toimitusjohtaja Simo Leisti arvioi, että yhtiö tulee irtisanomaan 400 työntekijää seuraavan kolmen vuoden aikana. Leisti kertoi Ylelle, Fujitsulla on käynnissä muutosohjelma, johon sisältyy myös investointeja.Fujitsu Finlandille yt-neuvottelut ovat tänä vuonna kolmannet. Helmikuussa päättyneet yt-neuvottelut johtivat 75 työntekijän irtisanomiseen. Kesäkuussa päättyneiden yt-neuvottelujen seurauksena irtisanottiin puolestaan 139 työntekijää.

Kirjoittaja: Sami Koivunen @ 5. lokakuuta, 2016 15:47
Tägit
Fujitsu
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen

© 2020 AfterDawn Oy