KL: Uusi kauppaketju paransi Gigantin myyntiä

KL: Uusi kauppaketju paransi Gigantin myyntiä
Keväällä Suomessa toimintansa aloittanut Power-kauppaketju on Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkösen mukaan parantanut sen myyntiä, kertoo Kauppalehti. Gigantin liikevaihto kasvoi huhti-kesäkuun aikana 8,9 prosenttia viime vuoden vastaavasta ajankohdasta.

Aiemmin osavuosituloksensa julkaisseen Verkkokauppa.comin kokemukset Powerista ovat olleet toisenlaiset. Yhtiön liikevaihto pysyi keväällä ja alkukesänä muuttumattomana ja tulos painui kolmanneksen.Rytkösen mukaan Powerin markkinointi on ollut Gigantille vain eduksi, vaikka ketjun toimintaperiaatteena onkin tarjota jatkuvasti päivittyvillä hinnoilla Suomen edullisimmat myyntihinnat kaikille tuotteille. Liiketoimintamallistaan huolimatta Power ei ole Rytkösen mielestä tuonut mitään uutta Suomen kilpailutilanteeseen, koska hän näkee uuden ketjun lähinnä Suomessa pitkään toimineen Expertin uudelleenbrändäyksenä.

Suomen Powerin toimitusjohtaja Mika Aron mukaan ketju on onnistunut erityisesti matkapuhelimien ja televisioiden myynnissä. Power-ketjun alle siirtyneiden myymälöiden myynti on kasvanut jopa 50 prosenttia.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 11. elokuuta, 2016 14:02
Tägit
Verkkokauppa.com Gigantti verkkokauppa Expert Power
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
 • 3 kommenttia
 • user@org (vahvistamaton)

  Lainaus: vaikka ketjun toimintaperiaatteena onkin tarjota jatkuvasti päivittyvillä hinnoilla Suomen edullisimmat myyntihinnat kaikille tuotteille.
  Tarkoitus houkutella toimittajat sitä toittottaan, Halvinta hintaa eivät tarjoa, sitä voi miettiä miksi toimittajat sitten noin tekevät.

  Voi heilla olla yksittäisissä tuotteissa Suomen halvin, esim silloin jos ovat ainoa myyjä.

  11.8.2016 15:48 #1

 • Phoenix43

  Itse olin melkein ostamassa Gigantin nettikaupasta kannettavaa, mutta Power vei voiton viime tingassa jonkun viikonlopputarjouksen voimin. Se oli ainakin reippaasti paras hinta, mitä Suomessa sai.

  11.8.2016 22:02 #2

 • ProfaneX

  Gigantista en ole vuosiin mitään ostanut. Ihan helvetin ylihintainen lafka.

  12.8.2016 11:10 #3

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud