AfterDawn logo

Mevo on ensimmäinen Facebook Live -kamera

AfterDawn AfterDawn

Facebook on tuomassa Live Video -ominaisuutta kovemmalla tahdilla yhteisöpalveluunsa. Yhtiöstä kerrottiin F8-konferenssissa, että avoin Live API mahdollistaa live videon lähettämisen Facebookiin laitteesta kuin laitteesta.

Suoratoistoon erikoistuva yritys nimeltä Livestream ehtikin esitellä jo ensimmäisen kameran, joka tukee Facebookin Live Video -ominaisuutta. Laite mahdollistaa livelähetyksen useat "kamerakulmat" yhdellä kameralla, ja leikkaaminen onnistuu lennosta iPhonella – ja ainostaan iPhonella.

Mevosta löytyy stereomikrofoni, microUSB-liitäntä, SD-korttipaikka ja 1200 milliampeeritunnin akku. Laite tukee langattomia WiFi-yhteyksiä sekä Ethernet-yhteyttä lisälaitteen avulla. Itse kamera on varustettu Sonyn 12 megapikselin Exmor-sensorilla, joka tukee 4K-videota.

Luonnollisesti Mevo tukee myös yhtiön omaa suoratoistopalvelua, joka löytyy osoitteesta Livestream.com. Lisätietoja laitteesta löytyy osoitteesta getmevo.com.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT