Äly vastaan tekoäly: Google pelaa Go-ammattilaista vastaan

20 vuotta sitten IBM:n Deep Blue -supertietokone haastoi shakin suurmestari Garri Kasparovin otteluun. Kasparov voitti ensimmäisen ottelun, mutta revanssiottelussa Deep Blue vei voiton. Nyt Google haluaa osoittaa tekoälyteknologiansa edistyksellisyyden laittamalla DeepMind-tekoälynsä pelaamaan Go-peliä ammattilaispelaaja Lee Sedolia vastaan.

Peli on käynnissä parhaillaan ja se on katsottavissa alta.Kirjoittaja: AfterDawn @ 9. maaliskuuta, 2016 8:09

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana.

Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • Ralle_ (vahvistamaton)

    Hidasta on tekoälyn kehitys.

    9.3.2016 12:06 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud