AfterDawn logo

Yli kymmenen suurelokuvaa vuotanut nettiin – joukossa Oscar-suosikit ja useita vielä julkaisemattomia elokuvia

Sami Koivunen Sami Koivunen
4 kommenttia

TorrentFreakin keräämien tietojen mukaan mm. Quentin Tarantinon The Hateful Eight ja Alejandro González Iñárritun The Revenant ovat vuotaneet lähes DVD-laatuisina nettiin.

Elokuvista on vuodettu nk. DVD Screener -versiot. The Hateful Eightin ja The Revenantin lisäksi tällä viikolla on vuodettu kopiot Creed-, Legend-, Kamppailu merta vastaan-, Joy-, Steve Jobs-, Concussion-, Spotlight-, Tanskalainen tyttö- ja Vakoojien silta -elokuvista. Suurinta osaa elokuvista ei ole vielä esitetty Suomen teattereissa.

Uusimmista vuodoista on vastannut skene-ryhmä Hive-CM8. Vuodot alkoivat The Hateful Eight -elokuvasta ja tuolloin piraatit lupasivat vuotaa vielä 39 muun elokuvan screener-versiot. TorrentFreak arvioi eilen, että tulevaa Tarantino-elokuvaa olisi ladattu jo yli miljoona kertaa.


Elokuvavuodot sinänsä eivät tulleet yllätyksenä, mutta niiden laajuus yllätti varmasti monet. Yllä olevien elokuvien lisäksi mm. Straight Outta Compton-, Brooklyn-, Room-, Tenavat- ja Carol -elokuvista on jo vuodettu screener-versiot. Lisäksi esimerkiksi viime vuonna The Expendables 3 -elokuva vuoti nettiin viikkoja ennen ensi-iltaa.

4 KOMMENTTIA

muppis1/4

Eli vika on edelleen sylttytehtaalla eikä viestinviejissä. Koskahan ne oppii?

mjk2/4

Lainaus, alkuperäisen viestin kirjoitti muppis:

Eli vika on edelleen sylttytehtaalla eikä viestinviejissä. Koskahan ne oppii?

Eivät ikinä....

tonttila3/4

ei tuolla laadulla kiinnosta. en siis tee rikosta :)

JamesPotkukelkka4/4

Lainaus:

Uusimmista vuodoista on vastannut skene-ryhmä Hive-CM8.

Hive-CM8 _ei_ ole skene ryhmä vaan yksittäinen julkaisija eli ns. p2p-ryhmä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT