Iso torrent-seurantapalvelin lopettaa toimintansa pian

Iso torrent-seurantapalvelin lopettaa toimintansa pian
Suurimpiin BitTorrent-seurantapalvelimiin kuuluva Demonii lopettaa toimintansa pian, kertoo TorrentFreak. Seurantapalvelinta ylläpiti YIFY-julkaisuryhmän taustahahmo. Yhdysvaltalaiset elokuvastudiot saivat YIFYn toiminnan loppumaan oikeusteitse lokakuussa, mikä vaikutti olennaisesti Demoniin tulevaisuuteen.

Demoniin seuratapalvelimen kautta yhdistetään noin 45 miljoonaa torrent-lataajaa noin 34 miljoonaan jakajaan. Palvelu seuraa yhteensä 4,8 miljoonaa tiedostoa. Edellä mainitut luvut ovat lähinnä suuntaa antavia, sillä jakajien ja lataajien määrät vaihtelevat ajanhetkestä riippuen.Palvelimen lopettaminen ei tarkoita kuitenkaan torrent-jakamisen loppua, sillä maailmasta löytyy lukuisia muita seurantapalvelimia. Lisäksi monet lataavat tiedostoja ehkä tietämättäänkin seurantapalvelimettomasti. DHT- ja PEX-tekniikoiden ansiosta seurantapalvelimet eivät ole välttämättömyys torrent-jakamisessa.

Kirjoittaja: Manu Pitkänen @ 4. marraskuuta, 2015 13:53
Tägit
piratismi BitTorrent tracker torrent tiedostonjako magneettilinkki Demonii seurantapalvelin DHT PEX
Mainos - kommentit mainoksen jälkeen
  • 1 kommentti
  • RekookeR

    Melkein sama logo kuin Demonoidilla^^ Se ainakin säilyy ja kukoistaa

    -Reko

    10.11.2015 13:26 #1

© 2020 AfterDawn Oy

Hosted by
Powered by UpCloud