AfterDawn logo

Facebook estää ärsyttävät Candy Crush -pelikutsut

AfterDawn AfterDawn
1 kommentti

Facebook-käyttäjien piinallisimpiin First World -ongelmiin kuuluu kiistatta Candy Crush -pelikutsut. Intiassa järjestetyssä kyselytilaisuudessa Facebookin toimitusjohtaja Mark Zuckerberg joutui selittämään mitä asialle aiotaan tehdä.

Ongelma tuntuu häiritsevän erityisesti intialaisia, sillä pelikutsujen estämiseen liittyvä kysymys oli äänestetty etukäteen kaikkein suosituimmaksi. Facebookaajien onneksi Zuckerberillä oli tuliaisina iloisia uutisia: pelikutsujen tehtailu aiotaan estää. Zuckerbergin mukaan ongelma juontaa juurensa vanhentuneisiin kehitystyökaluihin, jotka ovat mahdollistaneet kutsujen lähettämisen. Nämä työkalut aiotaan nyt lopettaa kokonaan.

Pelikutsuilta on voinut tosin tähänkin saakka välttyä asetusmuutoksilla. Facebookista voi estää kutsuja joko sovellus- tai käyttäjäkohtaisesti (Asetukset > Estäminen).

AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

1 KOMMENTTI

olegbelov1/1

Making Facebook less annoying bit at a time.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT