AfterDawn logo

Doom löysi tiensä Apple Watchiin

AfterDawn AfterDawn

Doom on aivan varmasti yksi kautta aikain legendaarisimmista tietokonepelisarjoista, mutta uudet inkarnaatiot eivät missään nimessä ole päässeet alkuperäisen eeppisyyteen. Ensimmäisen Doomin suosiosta kertoo hyvin sen erikoiset porttaukset, jotka jatkuvat nyt uusilla Apple-laitteilla.

Peliyhtiö id Softwaren tuotos on löytänyt tiensä nyt Apple TV:lle sekä Apple Watchiin, kertoo VentureBeat. Kuten oheisista videoista ilmenee, niin räiskintää voi pelata sekä Apple TV:n kaukosäätimellä että älykellon näytöltä, mutta samalla selvää on, ettei kumpikaan päihitä pelille alunperin tarkoitettuja ohjainlaitteita.

Kyseessä ei ole missään nimessä ensimmäinen kerta, kun Doom löytää tiensä erikoisempiin laitteisiin. Peli on aina ollut porttaajien suosikki ja löysi mm. vuonna 2009 tiensä Palm Prehen. Myös prototyyppi-älykelloissa sekä Android Wearilla Doom on nähty jo aiemmin.


AfterDawnin Nopeat

"AfterDawnin Nopeat" ovat nopeita löytöjä Internetin syövereistä, jotka ovat meidän mielestämme jollain tavalla kiinnostavia, hauskoja tai ajankohtaisia. Ne eivät kuitenkaan ole (välttämättä) merkittäviä aiheeltaan tai eivät sovi tyypilliseen uutistuotantoomme aiheensa puolesta, joten emme kirjoittaneet aiheesta pidempää uutista, vaan julkaisemme löydöksemme nopeana video-, kuva- tai linkkivirtana. Tämä osio on kokeellinen ja toivommekin näistä "nopeista" nostoista palautetta teiltä, käyttäjämme.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT